Primanje

Gradonačelnik Novog Vinodolskog primio uspješne rukometašice, one ga pitale što je sa sportskom dvoranom?

Foto Ante Peričić

Foto Ante Peričić

Mlade članice Ženskog rukometnog kluba Vinodol Tomislavu Cvitkoviću predstavile su svoje izvanredne rezultate.Gradonačelnik Grada Novog Vinodolskog Tomislav Cvitković primio je u Gradskoj vijećnici uspješne ekipe Ženskog rukometnog kluba Vinodol – ujedno i učenice Osnovne škole Ivana Mažuranića koje su ostvarile izvanredne rezultate na županijskoj razini.


Generacija 2009./2010. osvojila je 2. mjesto u Primorsko-goranskoj županiji, a 2007./2008. četvrto mjesto.

Učenice 5. i 6. razreda zaslužile su županijsko zlato, dok su njihove suigračice od 5. do 8. razreda osvojile 3. mjesto u Županiji. Generacije 2005./2006., 2007./2008. te 2009./2010. sudjelovale su u tri državne lige, a njihov trener Zvonimir Kutija naglasio je radost i zadovoljstvo što je klub opet započeo nizati uspjehe nakon teškog razdoblja uzrokovanog pandemijom COVID- 19, usred kojeg se nije ni treniralo ni natjecalo.


Gradonačelnik Cvitković, osim što je i ekipi i treneru čestitao na uspjesima i zahvalio na radu i odricanju, razgovarao je s uzvanicama o uvjetima i potrebama ŽRK-a Vinodol te obećao izaći ususret svim problemima s kojima se suočavaju, a koji su u nadležnosti Grada.


Laura Raštegorac i Taša Đuranović su, ispred suigračica, kazale da su ti pehari i medalje osvojeni velikim trudom i zalaganjem te im doista puno znače.


Mlade novljanske rukometašice gradonačelnika su pitale i što je sa sportskom dvoranom, na što je Cvitković odgovorio da se na tome aktivno radi.