Kandidat HDZ-a

Daniel Grbić novi načelnik: Marljivo ćemo raditi za bolji i napredniji Vinodol

Robert Šimonović

Daniel Grbić / Foto Sergej Drechsler

Daniel Grbić / Foto Sergej Drechsler

Na izborima Daniel Grbić pridobio je podršku 54,53 % birača, što iznosi 758 glasova, dok je Snježana Domijan pridobila podršku 45,47% birača, odnosno, za nju je glasovalo 632 žitelja Vinodolske općineDaniel Grbić novi je načelnik Vinodolske Općine!


HDZ-ov kandidat za načelnika Vinodolske Općine u drugome je krugu pobjedu ostvario nad Snježanom Domijan (SDP), kandidatkinjom koalicije SDP-a, PGS-a i HSLS-a.


Na izborima Daniel Grbić pridobio je podršku 54,53 % birača, što iznosi 758 glasova, dok je Snježana Domijan pridobila podršku 45,47% birača, odnosno, za nju je glasovalo 632 žitelja Vinodolske općine.
Sveukupno je na birališta izašlo 1.415 Vinodolki i Vinodolaca, što je u postotku 42,98% svih registriranih birača u Vinodolskoj općini. Pobijedivši u drugome krugu lokalnih izbora, Grbić je potvrdio pobjedu iz prvoga kruga, ali i HDZ-ov kontinuitet vladanja i upravljanja Vinodolskom općinom.


Naime, Daniel Grbić u prošlome je četverogodišnjem mandatu obnašao funkciju zamjenika načelnika Marijana Karlića (HDZ), da bi nakon današnjeg dana i sam postao načelnikom Vinodolske općine te potvrdio HDZ-ovu dominaciju u Vinodolu, i očito zadovoljstvo mještana Vinodolske općine dosadašnjom politikom HDZ-a, odnosno načinom vođenja i upravljanja općinom.


Daniel Grbić nije krio zadovoljstvo ostvarenom pobjedom, ali je i jasno naglasio kako nema potrebe za pretjeranom euforijom, već planira čim prije što ozbiljnije prionuti poslu te opravdati povjerenje birača.


– Zahvaljujem se svima koji su glasovali za mene, pa čak i onima koji nisu glasovali za mene, njima također obećajem da ću biti i njihov načelnik te ću voditi računa o boljitku svih stanovnika Vinodolske općine.


Također, zahvaljujem se i protukandidatima na poštenoj političkoj borbi. Ovo je velika pobjeda, ali i obvezujuća pobjeda. Marljivo ćemo raditi za bolji i napredniji Vinodol, bez obzira na stranačku, vjersku, nacionalnu, ili bilo koju drugu pripadnost, izjavio je novopečeni načelnik Vinodolske općine, Daniel Grbić.