OMILJENA DESTINACIJA

Nakon dva mjeseca renovacije KRAŠ & shop otvara vrata na riječkom Korzu u još čokoladnijem izdanju

P. N.ZAGREB – Nakon dva mjeseca renovacije na riječkom se Korzu sutra otvara KRAŠ & shop. Omiljena destinacija za slatko zasjat će u novom, još čokoladnijem izdanju, a vjernim će kupcima nuditi i prošireni asortiman na gotovo 60 kvadratnih metara prostora.


„Najnovijim ulaganjima u našu maloprodaju i promjenom pristupa omogućili smo našim kupcima da KRAŠ & shop bude mjesto u kojem će ih čekati raznolik izbor proizvoda koji izlaze iz Kraševe slatke tvornice. Iskustvo koje smo stekli s prethodno otvorenim poslovnicama u Zagrebu potvrđuju da KRAŠ & shop nije samo prodajno mjesto, već prostor gdje se kupci osjećaju dobrodošlo i ugodno. Riječki KRAŠ & shop neće biti izuzetak od ovog pravila, već će potvrditi našu posvećenost kupcima, njihovim navikama, potrebama i preferencijama“, izjavio je Robert Kiš, koordinator službe maloprodaje i ugostiteljstva u Krašu.


Poput nedavno preuređenih poslovnica, prateći novu konceptualnu liniju, riječki će KRAŠ & shop osim dobro poznatih slatkiša, omiljenih brendova kao i specijalnog handmade programa, kupcima ponuditi i prošireni asortiman kako bi njihovo iskustvo kupnje bilo još ugodnije.
U povodu otvorenja za kupce se spremaju posebne akcije i iznenađenja, a iz tjedna u tjedan čekat će ih i nove raznovrsne akcijske ponude.