NOVA PRAVILA

Na opatijsku Ljetnu pozornicu od ponedjeljka se ulazi samo s covid potvrdama: Moguć i povrat novca za ulaznice

P. N.

Ilustracija: Vedran Karuza

Ilustracija: Vedran Karuza

Nakon što publika uđe u prostor, mjere koje se odnose na održavanje razmaka i nošenje maski, prestaju biti na snazi.Organizatori događanja na opatijskoj Ljetnoj pozornici uputili su nove informacije svim posjetiteljima.


Odlukom Nacionalnog stožera RH, na prijedlog Županijskog stožera Primorsko-goranske županije, od ponedjeljka 12. srpnja 2021. godine u Primorsko-goranskoj županiji bit će na snazi nove mjere kojima se ne dozvoljavaju okupljanja vezana uz profesionalne umjetničke izvedbe i programe bez unaprijed dokazanog negativnog COVID-statusa.


Drugim riječima, od ponedjeljka 12. srpnja prisiljeni smo od publike tražiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku, stoga molimo posjetitelje da poštuju navedene mjere i pri dolasku pripreme odgovarajuću potvrdu. Ukoliko bude moguće, nastojat će se omogućiti brzi test na ulazu u prostor održavanja programa
Nakon što publika uđe u prostor, mjere koje se odnose na održavanje razmaka i nošenje maski, prestaju biti na snazi.


U slučaju da posjetitelji žele vratiti ulaznice, povrat novca mogu ostvariti na mjestu gdje su iste kupljene.


Neki programi će zbog ovih mjera Stožera nažalost biti prisiljeni na odgodu, stoga savjetujemo da pratite naše mrežne stranice www.festivalopatija.hr. Za više informacija, slobodno se obratite na broj telefona: 051/271377 (Festival Opatija).