Radovi

Senj danas i sutra od 8 do 12 bez vode

Dorotea PrpićSENJ – Iz senjske tvrtke Vodovod i odvodnja izvješćuju stanovnike Senja o obustavi isporuke vode zbog radova na postrojenju hidrocentrale Senj. Zbog tih radova obustavljen je dotok vode u hidrotehnički tunel Hrmotine zbog čega se obustavlja isporuka vode za dan 24. rujna od 8 sati ujutro, a obustava traje do 12 sati sljedećeg dana 25. rujna.


Zato se građanima preporučuje da se opskrbe dovoljnim količinama vode za vlastite potrebe, a cisterna s vodom za potrebe stanovništva postavit će se na lokaciji Frankopanski trg (Mala Placa). Punjenje akumulacijskog jezera i hidrotehničkog tunela Hrmotine svježom vodom planira se u noći s 24. na 25. rujna, kada bi se počelo i s punjenjem vodoopskrbnog sustava. Redovita opskrba vodom očekuje se 25. rujna do 12 sati.


Zbog nastale situacije, daljnje obavijesti bit će objavljene putem Radio Senja, na službenim stranicama vodovoda: www.vodovodiodvodnja-senj.hr te putem telefona: 881 237, a iz Vodovoda i odvodnje mole građane za razumijevanje.