Podrška vrha

Igor Pleše (SDP) u utrci za delničkog gradonačelnika

Marinko Krmpotić

Zlatko Komadina je podsjetio da je SDP bio na vlasti u svakoj od devet goranskih lokanih samoupravaDELNICE – Predsjednik SDP-a Hrvatske Peđa Grbin i SDP-a Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina jučer su posjetili Delnice kako bi izrazili svoju podršku Igoru Plešeu, SDP-ovom kandidatu za gradonačelnika Delnica.


– Delnice sigurno mogu puno više i puno bolje, rekao je Grbin, argumentirajući taj stav primjerima iz Lokava i Ogulina, lokalnih samouprava u kojima vlast obnaša SDP.


– Kvalitetnim radom, upornošću i marljivošću u tim sredinama realizirani su brojni projekti kroz financiranje sredstvima EU fondova. To što je napravljeno u Lokvama i Ogulinu, može biti učinjeno i u Delnicama, jer imamo vrlo kvalitetnog mladog kandidata koji je u stanju raditi na toj razini, rekao je Grbin, a Zlatko Komadina konstatirao je da je vrijeme da se SDP vrati na čelo Delnica.
– Kao najveća sredina, Delnice imaju poseban značaj za Gorski kotar. Vjerujem da će Delničani prepoznati ulogu koju je županija imala u nizu područja vezanih uz razvoj grada, posebno u infrastrukturi vezanoj uz sport. U Gorskom kotaru u borbu za čelna mjesta lokalnih samouprava ulazimo u svih devet općina i gradova, a nadamo se da ćemo vlast imati u više od dvije sadašnje – Gradu Čabru i Općini Lokve. Kroz povijest višestranačja, SDP je bio na vlasti u svakoj od devet goranskih lokanih samouprava. To znači da se uz kvalitetan program i kvalitetne ljude može steći povjerenje birača, a upravo to u Igoru Plešeu i SDP-u Delnice imamo, pa vjerujemo u njihov uspjeh, rekao je Komadina, zahvalivši PGS-u Delnice na suradnji i zajedničkom nastupu sa SDP-om, a Igor Pleše je, uz zahvalu na podršci, najavio skorašnje predstavljanje kandidacijske liste SDP/PGS.