ODRŽANA SKUPŠTINA

Florijan Odicki izabran za predsjednika Mladih Liste za Rijeku

P. N.RIJEKA – U prostorijama Liste za Rijeku danas je održana skupština organizacija Mladih Liste za Rijeku na kojoj su u Savjet mladih izabrani novi mladi članovi stranke Gea Popadić, Florijan Odicki, Manuela Gajić, Marin Vucelić, Korina Vranešić i Edi Kačarik. Za predsjednika Mladih Liste za Rijeku izabran je Florijan Odicki koji će se u narednom razdoblju zalagati za bolji položaj mladih u našem gradu.


– Zbog toga sam se i priključio Listi za Rijeku jer mislim da Rijeka može i mora bolje. Mlade u Rijeci također treba više uključivati u razvoj grada i na tome ćemo inzistirati u budućem radu Mladih Ri.


Skupštinu Mladih Liste za Rijeku pozdravio je dosadašnji dugogodišnji predsjednik Filip Jakovac.
– Deset godina na čelu Mladih Liste za Rijeku je proletilo pa je vrijeme da idem dalje i pridružim se svojim starijim i iskusnijim kolegama. Bilo je puno projekata, a sada se nadam da će ih biti još više. Ostajem prisutan kao mentor i moralna potpora. Sad više neću morati teško nositi, ali ću svima govoriti da znam kako se to radi, u svom tipičnom alanfordovskom tonu zaključio je Filip koji je štafetu predao mladom i ambicioznom nasljedniku.