Samsung Galaxy Home

Samsung: Navodno rade na tehnologiji koja će dobro doći u svačijem dnevnom boravku

Portal Novilist.hr

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Ovo nije prvi put da smo čuli za nove pametne zvučnike tvrtke Samsung, jer je "SamMobile" izvijestio o njihovom postojanju prošle godine.“Samsung Galaxy Home” predstavljen je uz vodeći adut tvrtke – “Galaxy Note 9”. Međutim „pametni“ zvučnici još nisu stigli na police trgovina, prenosi Gizbot.


Na mrežnoj stranici Samsunga, stavljeni su na popis uređaja koji stižu “uskoro”, ali ne postoji određeni datum dostupnosti.


Sada novo izvješće sugerira da će se Galaxyju pridružiti još jedan „pametni zvučnik“.
Prema stranici “Bluetooth SIG”, tvrtka ima “AI zvučnik” u pripremi. Očekuje se da će uređaj biti nazvan “Galaxy Home Mini”. Mrežna stranica ne nudi više informacija osim broja modela (SM-V310) i podrške za Bluetooth 4.2.


Ovo nije prvi put da smo čuli za nove pametne zvučnike tvrtke Samsung, jer je “SamMobile” izvijestio o njihovom postojanju prošle godine.


Izvješće je predložilo isti broj modela, istodobno primjećujući da će uređaj doći u crnoj.


Sudeći po imenu, čini se da će se tvrtka natjecati s “Google Home Mini” i “Amazon Echo Dot”.


Obje marke nude svoje mini zvučnike po cijeni od oko 50 dolara, tako da možemo očekivati sličnu cijenu za “Galaxy Home Mini”, prenosi Gizbot.


Nema sumnje da će Samsung koristiti svog „Bixby“ asistenta za glas zvučnika. Za „pametnog asistenta“ se tvrdi da ima više od 3 tisuće glasovnih naredbi.


Da bi se natjecali s već dominantnim pametnim zvučnicima, Samsung će morati donijeti neke inovativne značajke na stol. Osim toga, Samsung je također rekao da će raditi na platformi za arkadne igrice kakvu već ima Apple.Nedavno podnošenje formulara za patent otkriva da Samsung planira razviti uslugu „online“ igranja za pametne telefone koja će biti nazvana Play Galaxy Link. Također se vjeruje da bi usluga mogla biti dostupna na međunarodnoj razini, doznajemo s Gizbota.