Facebook

Poslali ste na Messengeru poruku koju niste htjeli? Imamo rješenje za vas

P. N.

Photo by Thought Catalog on Unsplash

Photo by Thought Catalog on Unsplash

Obećana mogućnost odustajanja od slanja poruka, ovih je dana postala stvarnost.Facebookov messenger je omogućio svojim korisnicima dugoočekivanu mogućnost prilikom slanja poruka. Od jučer, ne morate biti očajni nakon što se poslali neku poruku, za koju ste se predomislili. Sada ju možete ukloniti u roku od deset minuta nakon slanja, prenosi Digital Trends.


Bilo da je razlog gramatička pogreška, ili ste poruku poslali krivoj osobi, sada ju možete obrisati. Do sada je bilo moguće obrisati jedino vašu kopiju poslane poruke, ali osoba kojoj ste ju uputili, i dalje ju je mogla vidjeti. 


Facebook je uveo ovu mogućnost nakon što je izvješće otkrilo da je osnivač aplikacije, Mark Zuckerberg, brisao vlastite poslane poruke, javlja Digital Trends. Slijedeći izvješće, kompanija je odlučila mogućnost proširiti na sve korisnike.
Ali, osoba kojoj šaljete poruku, moći će vidjeti da ste istu izbrisali – slično kao na Viberu. Korisnik kojem je poruka upućena, dobiti će obavijest da je vaša poruka izbrisana.


Postupak brisanja poslane poruke je vrlo jednostavan.


Kad napišete poruku i kliknete strelicu da se ista pošalje, potrebno je “dugo držati” na oznaci poslanog teksta. Pojavit će vam se kantica za smeće koju je potrebno kliknuti i onda – doviđenja svim neugodnim porukama za koje nam nerijetko bude žao da smo ih poslali. 


Photo/Milinković Sanda


Photo/Milinković Sanda