Cyberphone od titana

Ovakav iPhone još niste vidjeli: Inspiraciju pronašli u Teslinom Cybertrucku

P. N.

FOTO/Pxfuel

FOTO/Pxfuel

Riječ je o iPhoneu 11 Pro modelu unutar maskice od titana.Luksuzna ruska tvrtka Caviar poznata je po ekstremnim i skupim modificiranim iPhoneima. Njihov najnoviji proizvod je Cyberphone, modificirani iPhone dizajniran po uzoru na Teslin Cybertruck, prenosi Mashable.


Riječ je o iPhoneu 11 Pro modelu unutar maskice od titana koja ga štiti sa svih strana. S prednje strane postoji zaštita za ekran od titana koja se pretvara u holder koji može držati mobitel vertikalno kada se postavi na ravnu površinu. 


Ne čini se vrlo praktičnim, ali vjerojatno nudi odličan mehanizam zaštite za telefon. Caviarov promotivni video kao da ismijava proizvod, jer su uključili Muskov promašaj s predstavljanja Cybertrucka kada se razbio prozor. Uz to stoji i natpis: “Apsolutna zaštita ekrana”. 
FOTO/YouTube Screenshot


FOTO/YouTube Screenshot64GB Cyberphone kreće se po cijeni od 5,256 dolara, a napravit će se tek 99 primjeraka. Ideja se na prvi pogled čini potpuno ludom, ali riječ je o pametnoj igri s dva užasno popularna brenda – Appleom i Teslom.


U kompaniji su čini se uvjereni da postoji dovoljan broj obožavatelja i iPhonea i Cybertrucka da ostvare prodaju. Vrijeme će pokazati jesu li bili u pravu.  


FOTO/YouTube Screenshot


FOTO/YouTube Screenshot