Pavlok

Narukvica za rješavanje loših navika: Uhvati li vas da radite nešto pogrešno – strest će vas struja

Portal Novilist.hr

FOTO/ iStock

FOTO/ iStock

Svaki put kada napravite nešto što ne bi smjeli, narukvica će vas doslovce – stresti.Ako se mučite s održavanjem tjelesne težine ili mršavljenjem, a možda želite i uštediti lovu od dostave, nova spravica iz Amazona će vam pomoći u tome.


Kompanija prodaje narukvicu „Pavlok“ koja obećava dovođenje života u red. Bilo da imate problema sa previše spavanja ili provodite puno vremena na internetu, pa čak i ako grizete nokte.  


Svaki put kada napravite nešto što ne bi smjeli, narukvica će vas doslovce – stresti. I to sa 350 volti, čime će vas podsjetiti da radite suprotno od obećanog.
Da stvar bude još bolja, vaši prijatelji mogu instalirati aplikaciju. Time će vas i oni moći „stresti“ kada vas ulove da jedete „fast food“ ili trošite previše love.


„Pavlok dopušta da pričate vašem mozgu jezikom reptila dodavanjem neugodnog elementa (siguran i bezopasan ‘udar’ struje na ručnom zglobu) na ono što ste naučili da volite (vaša gadna navika), brzo usporavajući um da poveže ‘neugodan’ osjećaj s vašom lošom navikom… i pritom sve to zaustavlja“, stoji u opisu proizvođača, a prenosi Ladbible.


Cijena narukvice je 199 dolara, a po jednom punjenu sadrži 150 elektrošokova.