Specijalna edicija

Limitirana edicija Master&Dynamic slušalica s “potpisom” Rolling Stonesa ponovno dostupna

T.I.

Foto: Master&Dynamic

Foto: Master&Dynamic

Edicija slušalica baziranih na njihovom modelu MH-40 je bila strogo limitirana na 1962 i svake slušalice mumerirane. Ovo 1962 je dakako aluzija na godinu ka su Stonesi formirani. Rasprodalo se u hipu i činilo se da je to toOsim majica koje su klasična ponuda svakog rock and roll benda, The Rolling Stones nisu potpisivali mnogo ugovora za proizvode koji se rese njihovim imenom i prepoznatljivom logom. Sjećamo se VW Golfa „trojke“ koji je imao Rolling Stones ediciju sredinom 90-ih, kratkotrajni marketinški potez u cilju reklamiranja Voodoo Lounge svjetske turneje. Volkswagen učinio je to slično tih godina i s Pink Floydima i Bon Jovijem. Osim toga, prilično rijetko su Stonesi davali licencu za korištenje njihovog slavnog imena.


Pa, ipak prije nekoliko godina dogovorena je suradnja s malom audio tvrtkom „Master&Dynamic“ iz New Yorka, o puštanja u prodaju serije vrhunskih slušalica koje će na sebi imati prepoznatljivi isplaženi jezik, logo Rolling Stonesa. Edicija slušalica baziranih na njihovom modelu MH-40 je bila strogo limitirana na 1962 i svake slušalice mumerirane. Ovo 1962 je dakako aluzija na godinu ka su Stonesi formirani. Rasprodalo se u hipu i činilo se da je to to. Ali, ovih dana na stranici Master&Dynamica su se ponovno pojavile raspoložive za prodaju. S obzirom da i dalje stoji oznaka da je napravljeno samo 1962 komada, vjerojatno prije nekoliko godina kad su se prvi put pojavile nešto je ipak zadržano na skladištu.


Inače, Master&Dynamic je obiteljska tvrtka specijalizirana za proizvodnju slušalica koju vode otac i sin Jonathan i Robert Levine. Iako izrađuju i „in-ear“ slušalice, ime su stvorili prije svega velikim, tako zvanim „otvorenim“ slušalicama za koje ne kriju da su dizajnerski inspirirane pilotskim slušalicama iz drugog svjetskog rata.  Vrhunski materijali i moderna tehnologija koja uključuje i Bluetooth konektivnost, spojena je ovdje s elegantnim retro dizajnom.
Inače, Rolling Stones nisu jedini s kojima ova tvrtka ima ekskluzivno partnerstvo. Tu je još i veliki Nike kao i francuski nogometni klub Paris Saint Germain.


Numerirane slušalice s logom Rolling Stones koštaju 249 dolara, a više detalja i tehničkih specifikacija možete pronaći ovdje.