Riješite se probavnih problema, žgaravice i bolova – najnovija tehnologija za otkrivanje Helicobacter Pylori

NL Promo

Najmodernija tehnologija kvantne točke donosi veliki iskorak u testiranju na Helicobacter Pylori. Uz postojeće testove određivanja antitijela u krvi i antigena u stolici Poliklinika Analiza ponovno prva u Hrvatskoj uvodi ovaj revolucionarni test kojim se može sa savršenom preciznošću detektirati tri specifična pokazatelja infekcije. Dokazujući prisutnost antitijela na ureazu, citotoksin vezan s genom A (CagA) i vakuolizirajući citotoksin (VacA) određuje se patogenost Helicobacter Pylori, te potreba za antibiotskom terapijom.


Zahvaljujući ovom testu, koji predstavlja najpouzdaniji način dobivanja točne dijagnoze, izbjegnite stres i nelagodu invazivnih pregleda poput gastroskopije I nepotrebnu upotrebu antibiotika.


Jesu li antibiotici uvijek potrebni? 


Procjenjuje se da 30% od milijuna recepata za antibiotike koji se izdaju svake godine nije bilo potrebe za istima.


Nakon primjene antibiotika, organizmu je potrebno čak šest mjeseci da uravnoteži svoj prirodni probavni mikrobiom (zdrave bakterije), odnosno da se oporavi od štete izazvane antibioticima. Problem rezistencije na antibiotike je isto svjetski izazov i zato je važno uzimati antibiotike samo u situacijama kada su stvarno potrebni.


Analizin test na Helicobacter pylori, zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji Kvantne točke, jedini je test u Hrvatskoj kojim možete odrediti stvarnu potrebu za liječenjem što dugoročno utječe na zdravlje i zaštitu Vašeg probavnog sustava.


Najnovija tehnologija kvantne točke


Istraživanje kvantnih točaka je časopis Science nazvao “jednim od deset najboljih proboja u godini”. Test kvantne točke za razliku od tradicionalnih testova omogućuju tipizaciju, ne zahtjeva nikakvu pripremu, ima mnogo veću točnost (čak 98,5%), te ne zahtjeva invazivne pretrage kako bi se prepoznala potreba za upotrebom antibiotika.


Naručite se za najmoderniji, najosjetljiviji i najtočniji test za određivanje Helicobacter Pylori u Poliklinici Annaliza već danas! Više informacija i narudžbe na [email protected], putem telefona na 051/309-309, te na službenom internetskim stranicama.