Ljeto stiže

Pronašli smo top 3 proizvoda za vaše mališane koji će ih zaštititi od sunca

NL Promo

Za djecu od 2 godine starosti, tinejdžere i sve one s iznimno osjetljivom kožom, stručnjaci preporučuju koristiti isključivo prirodnu, mineralnu UV zaštitu.

Dobro nam je poznato kako je koža beba i male djece posebno osjetljiva na sunce i da zahtijeva pažljivo odabrane preparate kako bi naši najmlađi dobili maksimalno sigurnu njegu i naravno, maksimalnu zaštitu.


Većina stručnjaka naglašava kako se bebe i djecu do 2 godine starosti ne treba izlagati suncu te da je potrebno  koristiti isključivo fizičke prepreke kao što su adekvatna odjeća s UV faktorom i boravak u hladu.


Međutim, za djecu od 2 godine starosti, tinejdžere i sve one s iznimno osjetljivom kožom, stručnjaci preporučuju koristiti isključivo prirodnu, mineralnu UV zaštitu.


Vodeći se upravo ovim saznanjima, ali i načelom „Prirodna i sigurna zaštita prije svega“ Olival stručnjaci kreirali su sasvim novu  liniju proizvoda za zaštitu dječje kože od sunca – Sun Mineral KidsSun Mineral KIDS linija predstavlja cjelovitu zaštitu djece i tinejdžera koji sve češće imaju i hiperosjetljivu kožu sklonu ekcemu ili neurodermitisu. Mineralni filtri ne potenciraju iritacije, ostaju na površini kože i reflektiraju UV zračenje čime pružaju fizičku zaštitu.


Ova nova mineralna Olivalova linija za zaštitu dječje kože osim što pruža visokoučinkovitu zaštitu od sunca, i njeguje ju. Skvalan, ulje badema, ekstra djevičansko maslinovo ulje i kakaov maslac kožu ostavljaju nježnom i glatkom, a za razliku od drugih mineralnih proizvoda, Sun Mineral KIDS proizvodi se vrlo jednostavno i ravnomjerno nanose, brzo upijaju i ne ostavljaju masne tragove.


U Sun Mineral KIDS liniji nalaze se tri proizvoda:


Sva tri proizvoda ove nove linije za zaštitu od sunca jedinstvene su formulacije, sadrže prirodne mineralne filtre i pružaju visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, a kožu lica i tijela, zahvaljujući prirodnim uljima, i njeguju.


Hipoalergeni su i vodootporni te ne sadrži dodane boje i mirise.  Sun Mineral KIDS  proizvodi pogodni su i za najosjetljiviju kožu, ne ostavljaju dugotrajan bijeli trag, ne začepljuju pore te su i vodootporni.


 


Bez obzira na to gdje ćete biti ovo ljeto, kao i do sada, budite odgovorni. A mi vam predlažemo da vaše najdraže i najmanje zaštitite jednim od proizvoda nove Sun Mineral KIDS linije. Uz to ne zaboravite i na laganu odjeću od prirodnih tkanina, šešir ili kapu za glavu i provodite vrijeme u hladu jer je i samo 10 minuta dnevno direktnog izlaganja sunčevim zrakama dovoljno za sintezu esencijalnog vitamina D.