Marketing

Udruženje obrtnika Rijeka, Bakar, Kraljevica, Čavle i Kostrena potpisalo ugovor s agencijom Atauctus

Alenka Juričić Bukarica

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Tako će obrtnici, članovi Udružemnja moći ostvariti popust od 20 posto na kreiranje Google Ads, Facebook, Instagram i newsletter kampanju i upravljanja društvenim mrežama, odnosno 10 posto popusta na ostale usluge kao što je PR ili kreiranje web straniceDarko Sertić, predsjednik Udruženja obrtnika Rijeka, Bakar, Kraljevica, Čavle i Kostrena te Josip Ukalović, direktor marketinške agencije Atauctus, potpisali su ugovor u projektu Zajednička nabava kojima se obrtnicima, članovima Udruženja nudi niz pogodnosti vezano za usluge koje pruža ova marketinška agencija.


Naime, kako je, prilikom potpisivanja sporazuma, pojasnio Ukalović, ova agencija pruža usluge kreiranja Google Ads, Facebook, Instagram i newsletter kampanja, upravljanja društvenim mrežama, izradu web stranica i webshopa, pisanje promotivnih članka, dogovaranja PR objava na portalima, dizajnira logotipe i promotivne materijale te stvara vizualni identitet.


Tako će obrtnici, članovi Udružemnja moći ostvariti popust od 20 posto na kreiranje Google Ads, Facebook, Instagram i newsletter kampanju i upravljanja društvenim mrežama, odnosno 10 posto popusta na ostale usluge kao što je PR ili kreiranje web stranice. Isto tako organizirat će se i besplatna edukacija za članove Udruženja o digitalnom marketingu s time da će svi polaznici usto dobiti i 50 posto popusta na google ads, instagram i facebook kampanje.
Prema riječima predsjednika Udruženja, u projekt Zajednička nabava uključilo se više od 65 tvrtki koje obrtnicima, ali i njihovim zaposlenicima nude različuite benefite poput popusta i slično.