FAVBET NE PRESTAJE IZNENAĐIVATI!

Odvezi se na Euro 2024 u stilu s potpuno novom Mazdom MX-5 koju ti daruju FAVBET i Koala Sam!

NL Promo

Tko je rekao da može biti samo jedan pobjednik Eura 2024? Ovog ljeta, FAVBET i Koala Sam hrvatskim navijačima pružaju priliku za osvajanjem stotine nagrada i raznih suvenira s Europskog prvenstva te mogućnost natjecanja za glavnu nagradu – novi Mazda MX-5 kabriolet kojim će punom brzinom juriti u nove pobjede.

Euro 2024 događaj je koji smo svi čekali protekle četiri godine. Uskoro će se najbolje momčadi Europe žestoko boriti za trofej nad trofejima, a milijuni Hrvata i navijača diljem svijeta strastveno će bodriti svoje reprezentacije na stadionima i kod kuće. Nova FAVBET promocija najbolji je izbor za navijače i iskusne nogometne znalce te za sve one koji ovogodišnjem Euru žele dodati još više sjajnih emocija.


Kako sudjelovati?


  • Od 12. lipnja 2024. do 14. srpnja 2024. idi na favbet.hr ili u FAVBET mobilnu aplikaciju na Androidu ili iOS-u, registriraj se i klikni “Sudjeluj”.
  • Kladi se na sport ili igraj casino te skupljaj bodove. Za svaku okladu od 10 EUR ostvaruješ 1 bod. Svaki tjedan će 100 sudionika s najviše bodova osvojiti vrijedne nagrade kao što su službeni dresovi, lopte Eura 2024, bonusi i besplatne vrtnje.
  • Vrhunski nogometni znalci također mogu ostvariti dodatne bodove zahvaljujući promotivnom multiplikatoru (boosteru): 

                          Jedna točna prognoza — uvećanje bodova x2 


                          Dvije točne prognoze — uvećanje bodova x3


                          Tri točne prognoze — uvećanje bodova x5


Pitaš se što je s glavnom nagradom – kabrioletom Mazda MX-5? Osvojit će je sudionik koji skupi najveći broj bodova do kraja promocije. Dakle, šansu ima svatko.


Upoznajte Koalu Sama — novog virtualnog ambasadora FAVBET-a


Hrvatski FAVBET korisnici sada imaju svog srećonošu i vodiča kroz svijet klađenja — Koalu Sama! Od danas će te pratiti tijekom promocija i velikih događanja na FAVBET platformi, pružajući odlično raspoloženje i dragocjene savjete koji će tvoje iskustvo igre podići na višu razinu.


“Bok, igrači! Jako sam uzbuđen što ću vas napokon upoznati. Obećavam da ćemo organizirati što više zanimljivih promocija i uvijek pružati najkvalitetniju zabavu na FAVBET platformi kako biste iz igre izvukli ono najbolje. Svima želim puno uspjeha u izvlačenju naše glavne nagrade — potpuno nove Mazde MX-5. Sretno!” — poručuje FAVBET-ov virtualni ambasador, Koala Sam.


Više informacija o uvjetima sudjelovanja i detaljima promocije pronađi na www.favbet.hr


Novi si igrač? Ne zaboravi iskoristiti naš bonus dobrodošlice. Igre na sreću mogu uzrokovati ovisnost. Igraj odgovorno. Osobama mlađim od 18 godina nije dozvoljeno sudjelovanje u igrama na sreću!