Natječaj za najbolje ekoprojekte dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova 

NL Promo

U povodu nove školske godine 2023./2024. Novi list i INA raspisuju natječaj kojim nagrađuje tri najbolja ekoprojekta dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola.


Pozivamo sve vrtiće, škole, razrede, učenike i voditelje vrtića, osnovnih i srednjih škola i učeničkih domova u Republici Hrvatskoj da prijave planirane ekoprojekte za novu školsku godinu 2023./2024.


Pod ekoprojektima podrazumijevamo sve planirane projekte koji imaju za cilj edukaciju i aktivnosti u svezi očuvanja i poboljšanja kakvoće zraka, tla, voda i mora, uporabe i iskorištavanja otpada, zaštite i očuvanja biološke i krajobrazne raznolikosti, očuvanja životnog (radnog) prostora itd.


Prijave na natječaj moraju sadržavati:
– naziv, adresu, žiro-račun  škole
– imena učenika i voditelja ekoprojekta
– naziv i opis planiranog ekoprojekta na najviše tri kartice teksta (90 redaka)Prijave treba dostaviti  najkasnije do 13. studenoga ove godine na adresu: natječ[email protected]
 
Stručna komisija pregledat će i ocijeniti sve pristigle prijavljene radove te po svojoj prosudbi nagraditi tri projekta s novčanom nagradom i to:


– prvonagrađeni projekt s neto  930,00 eura


– drugonagrađeni projekt  s neto  660,00 eura


– trećenagrađeni rad  s neto  400,00 eura


O članovima stručne komisije, prijavljenim i ocijenjenim radovima čitajte u narednim danima na stranicama Novoga lista i internetskim stranicama Novoga lista.
 
info tel. 051/650 239