Alergo test nikad povoljniji – 20% popusta do kraja rujna!

NL PromoJoš niste napravili Alergo test u Poliklinici Analiza, sad je pravo vrijeme jer Poliklinika Analiza do kraja rujna daje dodatni popust na najveći panel od 295 alergena i alergenih komponenti.Više od 500 milijuna ljudi diljem svijeta ima alergije. Mnogi od njih pate u tišini jer ne znaju da jednostavan test na alergiju može pomoći prepoznati tvari koje izazivaju njihove simptome. Analizin test je najcjelovitiji i najsuvremeniji alat u dijagnostici alergijskih bolesti. S ALERGO295 testom:


  • Testirajte se na 295 različitih alergenih komponenti
  • Odredite izvor svoje muke
  • Precizno dijagnosticirajte svoje stanje
  • Otkrijte alergene prije manifestacije simptoma alergije
  • Dobijte personalizirano izvješće o svojim alergijama
  • Obavite telefonske konzultacije sa našim liječnicama nakon primitka rezultata


Iz samo jedne epruvete krvi možete dobiti potpunu kvalitativnu i kvantitativnu sliku svojih alergija — bez da prekidate terapiju ili budete natašte.


ALERGO 295 predstavlja najnoviju generaciju dijagnostičkih testova razvijenih na temelju najnaprednijeg znanja na području nanotehnologije za mjerenje specifičnog IgE antitijela. Njegova upotreba neophodna je kod svih alergijskih bolesti kao što su rinitis, astma, urtikarija, ekcem, anafilaksija, konjunktivitis i gastrointestinalni poremećaji, a pogodan je za rano otkrivanje i dijagnostiku, posebno kod bolesnika s pozitivnom obiteljskom anamnezom na alergijske bolesti, uz prisustvo povišene razine IgE antitijela.  Alergo 295 test daje apsolutno cijelu sliku jer imamo i ekstrakt i komponente.


Otkrijte što to uzrokuje promijene na koži, svrbež, suzenje i naticanje očiju, začepljenost nosa, te otežano disanje i ostale dosadne simptome s kojima se borite. Ne dopustite da simptomi postanu kronični I uzrokuju ozbiljnije zdravstvene probleme. Isprintajte kupon i ostvarite 20% popusta.


Više informacija pronađite na web stranici poliklinika-analiza.hr ili nas kontaktirajte na 051 309 – 309 ili e-mail [email protected] te na vrijeme učinite dobro sebi i svom zdravlju.