HKD

Studio smijeha sutra slavi 10 godina rada u Rijeci

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

Najjači brend stand up komedije u nas



Studio smijeha, najpoznatiji i najjači brend stand up komedije u Hrvatskoj, obilježit će svoj rođendan i u Rijeci, i to sutra u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.


Comedy Club i produkcija Studio smijeha ove godine obilježava deset godina rada u Hrvatskoj. Iako nisu vremena za slavlje i zasigurno će proslaviti još jednom kada budu bolja vremena, ekipa komičara odlučila je barem nekako obilježiti taj, njima jako bitan dan.


S obzirom na to da je Rijeka uključena u njihove nastupe od samog početka djelovanja i da riječka publika jako dobro poznaje njihov program, bilo im je nezamislivo da ne proslave desetu godišnjicu i s, kako kažu, fenomenalnom riječkom publikom.




Priliku za to imat će sutra, 31. ožujka s početkom u 20 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Svojim najboljim forama na razne teme posjetitelje će nasmijavati dobro poznata imena u svijetu stand upa: Marina Orsag, Tihomir Paravina, Miranda Lončar (BiH), Vlatka Mifka i Igor Drljo (BiH). »Pridružite se njihovom slavlju uz dva sata neprestanog smijeha i odlične atmosfere koju uz vas uvijek stvore«, poručuju organizatori.


Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 60 kuna na blagajni HKD-a i na svim prodajnim mjestima MojeKarte.hr, kao i online na mojekarte.hr. Cijena ulaznice na dan showa iznosit će 80 kuna. »Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme jer je malo mjesta zbog mjera i vidimo se 31. ožujka u 20 sati«, zaključuju iz Studija smijeha.