Nove mjere

Zatvaraju se Art-kino i muzeji! Sva kulturna zbivanja u PGŽ-u otkazana do 17. travnja

P. N.

Odgađaju se sve projekcije zakazane do 17. travnja. od 2. travnja obustavlja se rad Art-kina te se odgađaju sve projekcije zakazane do 17. travnja.



Od danas se obustavlja rad Art-kina Croatia u Rijeci. Posljedica je to odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Primorsko-goranske županije.


Odgađaju se sve projekcije zakazane do 17. travnja. od 2. travnja obustavlja se rad Art-kina te se odgađaju sve projekcije zakazane do 17. travnja. Ako ste kupili ulaznice u navedenom periodu na blagajni Art-kina, za povrat novaca pišite na [email protected].


O zatvaranju javljaju i iz Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka.




“U nadi da ćemo se uskoro vidjeti u našem Muzeju pozivamo Vas da naše aktivnosti i obavijesti pratite putem mrežnih stranica i društvenih mreža Muzeja te da na taj način, u virtualnom svijetu, ostanemo zajedno”, javili su iz Muzeja.


Zbog novih epidemioloških mjera kojima se obustavljaju profesionalne umjetničke izvedbe i programi u sljedeća dva tjedna, dio događanja u Hrvatskom kulturnom domu je odgođeno:


6.4. Vlatko Štampar: Bolja polovica / stand up
8.4. Tur Fest: Zoran Majstorović Trio / koncert
9.4. Da sam ptica / predstava (već ranije odgođeno zbog bolesti glumca)
17.4. Dragan Marinković Maca: Kakva ti je žena, takav ti je život / predstava


Novi termini događanja bit će objavljeni u što kraćem roku – već kupljene ulaznice moći će se iskoristiti za nove datume ili je moguće zatražiti povrat novaca na [email protected].


Izložba Lovre Artukovića Usporavanje u Galeriji Kortil se zbog epidemioloških mjera također privremeno zatvara do 17. travnja, nakon čega se nastavlja prema planu do 24. travnja.