Bakar Concerto

Nedjelja u Bakru rezervirana je za fusion koncert opernog pjevanja, klavira i klasične glazbe

Sanda Milinković

Foto: PR

Foto: PR

Dress code je "ALL WHITE", a ulaz slobodan



Kreativna ekipa Studija B7 čiji je cilj poboljšati i promovirati kulturni i edukativni sadržaj na području grada Bakra, organizira melem za uši u obliku koncerta klasične glazbe.


Bit će to fusion koncert kombinacije opernog pjevanja, klavira i klasične glazbe, a održat će se u crkvi Sv. Andreja u Bakru ove nedjelje (28.8.) s početkom u 20:00 sati.


“Iz Pariza nam dolazi operni pjevač Alexis Marsepoil, a za glazbenu pratnju zaduženi su naši najbolji lokalni glazbenici – pijanist Loris Ivančić Žic i gitarist Natko Štiglić uz posebne goste KUU Sklad“, javljaju nam.




Dress code je “ALL WHITE”, a ulaz je slobodan.



Podsjetimo, Studio B7 novoosnovani je kolektiv mlade ekipe grada Bakra čiji je prvi događaj bio kino na otvorenom na Krasici gdje se prikazala „Murina”, dugometražni prvijenac Antonete Alamat Kusijanović.


Filip Koludrović, jedan od članova ekipe tada nam je kazao: „Trudimo se biti što više bez ega, otvoreni za razne vidove suradnji te dati ostalim istomišljenicima prilike da kroz nas djeluju u svojoj okolini” te dodao da su glavna misija i cilj udruge – ideje.


A sudeći prema oduševljenju naših sugrađana prvim održivim kinom na otvorenom te njihovom novom projektu fusion koncerta, ideja i zainteresiranih ne nedostaje.