"Ja, tata!"

Komedijama u novu sezonu Teatra Exit

Davor Mandić

akan Rushaidat u »Ja, tata!«

akan Rushaidat u »Ja, tata!«

Više od mjesec dana od posljednje predstave u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT danas ovo kazalište započinje svoju novu kazališnu sezonu



Zagrebački Teatar EXIT javlja da nakon više od mjesec dana od posljednje predstave u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT danas ovo kazalište započinje svoju novu kazališnu sezonu. Otvorenje sezone pripalo je predstavi »Ja, tata!« u izvedbi Rakana Rushaidata, koja je predviđena u 20 sati.


– Predstavu i nakon devet godina posjećuju parovi koji čekaju dijete, oni koji imaju malu bebu ili već odraslog tinejdžera, ali i oni koji nemaju djecu, pa čak i srednjoškolci. Svi oni s predstave odlaze dobro raspoloženi jer iskustvo u roditeljstvu nije potrebno za smijeh i uživanje u ovoj predstavi.


Predstava se može doći pogledati iz perspektive oca, majke, bake, djeda, tete, medicinske sestre, prijatelja, budućih ili sadašnjih roditelja, vozača automobila ili putnika u avionu. U svakom slučaju – smijeh je zagarantiran! – kažu exitovci, dodajući da u studeni ulaze predstavom »Kako misliš mene nema?!« i s jednim od najdugovječnijih glumačkih parova na njihovoj sceni – Amarom Bukvićem i Filipom Juričićem.




– Ova hit komedija, koja je na repertoaru u petak 6. studenoga u 20 sati, provest će vas kroz niz duhovitih priča i likova koji istovremeno prikazuju realnu društvenu sadašnjicu i sve njezine probleme.


Priča je to o maskama, ali ne o onima koje su nam posljednjih mjeseci prioritetni rekviziti, već o društvenim i osobnim. U ovoj predstavi uz smijeh padaju sve maske (osim onih kirurških) – kaže se u najavi te dodaje da je dan kasnije na sceni uz Amara Bukvića glumica Jadranka Đokić u predstavi »Pluća«, nagrađivanoj humornoj romantičnoj drami.