Ri Teatar

“Retro Kuc Kuc Cabaret” za 22. rođendan KUC-a Kalvarija

Kim Cuculić

Bojan Lakoš i David Petrović

Bojan Lakoš i David Petrović

»Kuc Kuc Cabaret« se tijekom ovih godina prilično mijenjao, ali ovaj slavljenički ćemo vratiti u retro stilu…, najavljuju organizatori



Dana 1. prosinca 2001. otvoren je Kulturni centar Kalvarija. Iako je udruga Ri Teatar, koja je službeni zakupac Kalvarije osnovana 18 mjeseci prije, trebalo je vremena, novaca i razumijevanja Grada Rijeke kako bi se prilično derutan i zapušten prostor uredio i doveo u funkciju malog alternativnog kazališta koje se nakon 22 godine pokazalo prijeko potrebnim Rijeci.


U više navrata preuređen i dotjeravan, Kulturni centar Kalvarija je i danas tu, na adresi Kalvarija 8, a sve ostalo je povijest.


– Budući da je najigranija predstava »Kuc Kuc Cabaret«, odigrana do danas 434 puta (prvi je odigran 11. siječnja 2002.), odlučili smo upravo s Cabaretom proslaviti 22. rođendan.




»Kuc Kuc Cabaret« se tijekom ovih godina prilično mijenjao, ali ovaj slavljenički ćemo vratiti u retro stilu…


Dakle, program koji će publika moći vidjeti 1. prosinca će biti onaj koji je igran te 2002. godine, a današnjoj postavi priključiti će se i neki »stari« glumci te će sve skupa biti jedno slavljeničko prisjećanje na sam početak Kulturnog centra Kalvarija, ističu organizatori.