Filodrammatica

Novi projekt Kazališne radionice Malik: U nedjelju premijera predstave “Tajni svijet djece”

Davor Mandić



RIJEKA – Malik Rijeka poziva na premijeru kazališne predstave »Tajni svijet djece«, koja će se održati u nedjelju, 18. lipnja ove godine u Filodrammatici u 19.30 sati. Kako kaže voditeljica Malika i redateljica te dramaturginja predstave Denis Kirinčić, vrijedna grupa malikovaca u dobi od 9 do 12 godina u predstavi iznosi svoja mišljenja o svijetu koji ih okružuje i u kojem žive.


– Najviše je to o mami, tati, braći i sestrama, ali i svojim kućnim ljubimcima. Koje imaju, ali i koje bi željeli imati. Sve se na kraju slijeva u njihove izmaštane bajke, kada su sami sa sobom i imaju vremena za razmišljanje i maštanje – kaže Kirinčić, zaključujući da vjeruje da se svatko može pronaći u njihovu tajnom svijetu.


Glumci u predstavi su: Lana Babić, Toni Bašagić, Lana Gumbarević, Dani Roy Štrlek, Leon Margetić, Mihael Mendiković, Ena Morić, Tiana Rruku, Lina Zaharija. Za oblikovanje zvuka i rasvjete zadužen je Karlo Iljkić, za oblikovanje vizuala Strategija, fotografije su autorice Tanje Kanazir, a snimanje predstave povjereno je Dorianu Mataiji. Predstava traje 40 minuta, a prema najavama, primjerena je za uzrast od sedam do 14 godina. Rezervacija ulaznica može se učiniti na e-mail adresi [email protected] ili na broj telefona 0915873296. Ulaznice idu na preporučenu donaciju od pet eura.