Program

Nova sezona KUC-a Kalvarija počinje 13. listopada. Otvara ju “Kuc Kuc Cabaret” Ri Teatra

Kim Cuculić

Novu sezonu otvorit će »Kuc Kuc Cabaret«, najnoviji humoristični program Ri Teatra



RIJEKA – Nova, 23. sezona KUC-a Kalvarija bit će otvorena u petak 13. listopada u 21 sat »Kuc Kuc Cabaretom«, najnovijim humorističnim programom Ri Teatra. Zatim u subotu 14. listopada u 20 sati slijedi »Jackpot«, komedija Ri Teatra autora i redatelja Dragana Simića u kojoj igraju Marija Kučan, Dragana Stojanović, Nana Spadoni, Geri Smokvina, Dario Butković i Vid Vicić. »Jackpot« je na programu i 15. listopada, a 20. i 21. listopada u 20 sati slijedi »KBC I MI«, hit-komedija Ri Teatra nastala u suradnji KBC-a Rijeka i Ri Teatra.


Autor je Donato Jurković, redatelj Bojan Lakoš, a glume Jasna Jeličić, Ivana Puškarić, Sandro Silić, Davor Popović, Tajana Vučenov, Vid Vicić, Dajan Delić, Nana Spadoni, Mirna Baničević i Bojan Lakoš. Kako piše u najavi, za djelatnike KBC-a Rijeka i Sušak te djelatnike Doma zdravlja je 50 posto jeftinija ulaznica. Iščekivani drugi festival stand-up komedije u Rijeci održat će se posljednji vikend u listopadu. Rijeka smijeha pod pokroviteljstvom Programa javnih potreba u kulturi Primorsko-goranske županije za 2023. godinu donosi jedinstveno iskustvo riječkoj publici u formatu festivala na dobro poznatoj pozornici Ri Teatra (KUC Kalvarija).


Na festival se odazvalo 5 stand-up comedy kolektiva i nastupit će čak 10 različitih stand-up komičara u dvije večeri. Festival kreće s prvom večeri pod nazivom »Neočekivano« u petak 27. listopada s početkom u 20 sati i nastavlja se idući dan sa »Zabranjenim showom« također u 20 sati. Na »Zabranjeni show« zabranjen je ulaz mlađima od 18 godina.




Uz festival, prijavljeni program Rijeke smijeha »Pronađi komičara« nudi i besplatnu radionicu stand-up komedije 22. listopada također u KUC-u Kalvarija. Svi zainteresirani imat će priliku naučiti sve o ovoj urbanoj umjetničkoj formi.