Bok (i) Hrvati

Komičar Danko Ažić priprema show u Kalvariji, videozapisom pokazao što publiku očekuje

Katarina Blažević

Foto Screenshot, Youtube

Foto Screenshot, Youtube

Andrej Plenković, Zdravko Mamić, Luka Modrić i Milan Bandić samo su neke od osoba koje je Ažić imitirao u videu opisujući stanje u Hrvatskoj



RIJEKA Riječki komičar Danko Ažić ovoga petka stiže u Kulturni centar Kalvarija gdje će izvesti neke od svojih najpoznatijih imitacija tijekom satiričnog imitatorskog showa “Bok (i) Hrvati”. Ažić već ima iskustva u ovakvim showovima – nastupi u zagrebačkome kazalištu “Luda kuća”, kao i u Cabaretu Kontesa, a tu su i brojni videozapisi na društvenim mrežama kojima svakodnevno nasmijava i uveseljava svoju publiku.


Jedan od takvih videozapisa, u kojemu repa imitirajući različite poznate osobe, objavio je nedavno na YouTubeu kao najavu nastupa “Bok (i) Hrvati”.





Andrej Plenković, Zdravko Mamić, Luka Modrić i Milan Bandić samo su neke od osoba koje je Ažić imitirao u videu opisujući stanje u Hrvatskoj. Upravo je to tema i showa koji slijedi ovoga petka u Kalvariji, imitacije 30 poznatih ličnosti povezat će jednu priču isprepletenu humorom i dubokim porukama.


– Kako bi to izgledalo kada bi nam vodeći političari u zemlji dijelili i primjenjivali mišljenje i volju naroda? Što je potrebno učiniti da nam svima bude bolje? Dođite na predstavu Bok (i) Hrvati i pogledajte što vam imaju za reći poznate ličnosti u malo drugačijem izdanju nego što ste na njih navikli. Ono što od showa možete očekivati su sljedeće oprečnosti: Površno, ali duboko. Zabavno, ali inspirativno. Neozbiljno, ali ozbiljno. Lažno, ali istinito. Uglavnom, očekujte sve… I ništa – najavljuje Ažić.


Ulaznice još uvijek možete rezervirati na [email protected] ili na 051 375 866, a cijena je 40 kuna.