Galerija SKC

VIDEO/FOTO SKC izložbom “10 dana za 10 godina” slavi veliku obljetnicu

Claudia Bošković

Foto Vedran Karuza

Foto Vedran Karuza

Izložba je otvorena performansom polaznica plesne grupe K2K predvođene Kristinom Paunovski na Jadranskom trgu



U Galeriji SKC otvorena je izložba u sklopu programa 𝟏𝟎 𝐝𝐚𝐧𝐚 𝐳𝐚 𝟏𝟎 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐚 kojim se kroz presjek radova i uz druženje podsjetilo na sve one koji su dali svoj doprinos SKC-u i Galeriji SKC.



– Puno je tu stvari u deset godina, puno suradnika i nekako je bila ideja da ih sve okupimo i svega se prisjetimo.




Uz naš galerijski tim koji čine Katarina Erak, Katarina Kožul i Dominik Višnjić oformili smo veći studentski tim, ostale studentice i studente koji su na praksi ili volontiraju.


Foto galerija: Otvorenje izložbe SKC za 10! Foto: Vedran Karuza


Sabrali smo se i uz ovu izložbu, napravili smo i izložbu na Korzu, fotografski presjek, istaknula je Jana Ažić, voditeljica SKC-a.


Programom iznenađenja, performansom polaznica plesne grupe K2K predvođene Kristinom Paunovski, otvorena je izložba u Galeriji SKC.


Foto Vedran Karuza


Izložba podijeljena u tri dijela čini cjelinu programa koji će se održavati tijekom sljedećeg tjedna gdje će neki od suradnika doći podijeliti svoja iskustva putem tribina.



– Prvi dio izložbe je narativni kojim ističemo neke od ljudi koji su nam bili važni, drugi dio izložbe čine memorabilije i uspomene i nalazi se u radnom prostoru koji nije izlagački, ali je ovom prilikom otvoren za javnost.


Treći dio izložbe čine umjetnički radovi dosadašnjih i sadašnjih studentica i studenata koji su nekada prije tijekom proteklih deset godina izlagali u SKC-u, zaključila je Katarina Kožul.