Lokalni umjetnici

Advent u Gradskoj galeriji u Crikvenici: Izlaže sedamnaestero autora

Franjo Deranja

Riječ je o umjetnicima s crikveničko-novljansko-vinodolskog područja ili su s ovim krajem povezani



CRIKVENICA – Danas će u Gradskoj galeriji u Crikvenici biti postavljena i otvorena izložba radova sedamnaestero likovnih umjetnika s crikveničko-novljansko-vinodolskog područja ili su s ovim krajem povezani, a izložba se organizira u sklopu tradicionalnog programa pod nazivom »Advent u galeriji«.


Svojim radovima predstavit će se Ivan Balažević, Toni Belobrajdić, Nino Bijelac, Sandra Butorac Antonić, Marie Solange Antonić, Miroslav Cimer, Milun Garčević, Mirjana Garčević, Dubravka Kanjski, Libuša Kirac, Suzana Kljuš, Višnja Lauber Marciuš, Maja Lončarić, Alison Mavrić, Marijan Mavrić, Željko Pavlić i Siniša Vučurović.


»Advent u galeriji« ima već dugu tradiciju: održava se od 2009. godine, predstavlja stanoviti rezime likovnog stvaralaštva u ovom podneblju, ali i otvara stalni dijalog na širem kulturnom planu.




Program otvorenja izložbe održat će se ispred ulaza u galeriju, s početkom u 18 sati, uz primjenu epidemioloških mjera, a u glazbenom dijelu nastupit će Natko Štiglić uz gitaru.


Izložba će biti otvorena do 31. prosinca, a posjetitelji će je moći razgledati radnim danima od 10 do 13 i od 17 do 20 sati.