Facelifting

Seat u ofenzivi. Sprema se redizajn Arone, Ibize i Leona

Edi ProdanGledajući u budućnost, SEAT će predstaviti poboljšane plug-in hibride i vozila s učinkovitom potrošnjom goriva cjelokupne ponude do kraja ere motora na izgaranje. Modeli Arona i Ibiza dobit će facelift tijekom 2025. godine, a u nadolazećim mjesecima, marka će predstaviti i poboljšanu verziju modela Leon, koja uključuje tehničke i tehnološke nadogradnje.


Nadalje, Ateca također će biti nadograđen te će mu biti produljen životni ciklus. Pokrećući kontinuiranu transformaciju društva SEAT, marka CUPRA, koja je odlično prihvaćena i na hrvatskom tržištu, otvara novo poglavlje svoje povijesti.


Godina 2024. označava početak njezine najveće proizvodne ofenzive do sada predstavljanjem svojih novih heroja za novu eru na tržištu. Ove godine na tržište stižu CUPRA Tavascan, drugi potpuno električni model marke, i CUPRA Terramar, elektrificirani SUV. Marka CUPRA također je najavila nove i poboljšane verzije svojih modela Leon i Formentor, koji će biti predstavljeni u nadolazećim tjednima. Marka će ove godine također ubrzati svoju globalnu ekspanziju otvaranjem novih CUPRA City Garages u Istanbulu, Beču i Manchesteru, a sve u cilju ispunjenja svoje krajnje ambicije da postane istinski globalna marka.
Društvo SEAT S.A. predano je elektrifikaciji Španjolske i kao dio projekta Future: Fast Forward, nastavlja napredovati u svojoj ambiciji da zemlju pretvori u središte električne mobilnosti u Europi. Tvrtka već gradi svoju tvornicu za sklapanje baterijskih sustava u Martorellu.