ISPORUKA IZ SVETE NEDJELJE

Prvi kupac iz Velike Britanije preuzeo Rimac Neveru: Bila je gotova još u veljači, a onda je poželio još nešto

Edi Prodan

Prilagođenu boju izmiješao je i nanio tim u Rimčevim proizvodnim pogonima u Svetoj Nedelji nedaleko Zagreba u složenom procesu za koji je bilo potrebno oko 1,5 mjeseci konstantnog radaPrvi kupac Rimac Nevere proizvedene u Hrvatskoj preuzeo je svoj primjerak. On je naime svoju Neveru putem ekskluzivnog britanskog distributera Rimac vozila, tvrtke H.R. Owen mogao dobiti još u veljači, ali konačno preuzimanje bilo je sada jer je automobil dovršen u prilagođenoj nijansi boje nazvane “nemesis green” koju je definirao novi vlasnik nakon bliskih konzultacija s H. R. Owenom i dizajnerskim timom Rimac automobila u Zagrebu.


Živopisna nijansa zelene povezana je s Vertex kotačima u boji platinum i kao i s carbon paketom, koji uključuje dodatke od karbonskih vlakana na prednjoj maski, stražnjem spojleru i difuzoru. Višeslojnu “nemesis green” prilagođenu boju izmiješao je i nanio tim u Rimčevim proizvodnim pogonima u Svetoj Nedelji nedaleko Zagreba u složenom procesu za koji je bilo potrebno oko 1,5 mjesec konstantnog rada da se usavrši jer je dizajn Nevere jednako pažljivo osmišljavan kao i tehnologija koja ju pokreće.


– Nakon 1,6 milijuna zajedničkih sati razvoja na Neveri i stvaranja cijelog niza revolucionarnih Rimac pogonskih sklopova, hardverske i softverske tehnologije, kupci sada imaju priliku iskusiti i kvalitetu naših dopunskih kreacija. Nevera je drugačija od bilo kojeg drugog hipersportskog automobila, sposobna pružiti iskustvo vožnje kao ni jedan automobil prije. Zaista cijenimo što kupci naših vozila koriste prednost proizvodnje u Rimcu i kad prilagođavaju svoj automobil. Element izrađen po narudžbi doista pridonosi posebnom doživljaju Nevere, naglašavajući njezinu ionako iznimnu prirodu. Vozači brzo shvaćaju ne samo dubinu performansi koje ima Nevera, već i njezinu širinu kao udobnog GT automobila, istaknuli su u Rimcu.