Peto izdanje

Custom Car Show Rab: automobilistička atrakcija na osunčanoj rapskoj rivi

Hrvoje Hodak

Foto Hrvoje Hodak

Foto Hrvoje Hodak

Custom Car Show Rab prerastao je u veliki automobilistički događajPrvoga dana listopada grupa entuzijasta iz Udruge Tuning Crew Rab, uz potporu Grada Raba, nakon dvije godine pauze organizirala je na rivi u gradu Rabu 5. po redu “Custom Car Show Rab”, koji je brojnošću sudionika, kvalitetom izloženih “fino ugođenih” automobila, međunarodnim karakterom i bogato osmišljenim programom prerastao u veliki automobilistički događaj sa značajnim promotivnim potencijalom za otok Rab.


Organizatori su tako, unatoč tmurnom i kišovitom jutru, dočekali osunčani početak subotnjeg showa, jer je službeni program započeo u ranim poslijepodnevnim satima oko 13h, a nastavio se do kasno navečer uz afterparty i DJ-a na Veloj rivi.


Foto Hrvoje Hodak
Osim 130 prijavljenih natjecatelja iz okolnih europskih zemalja i Hrvatske, pažnju je plijenio motor Rabljanina Nike Kordića (MK Kvarner) koji je bio prvak klase SSP 300 u Hrvatskoj za 2021 g. i koji iza sebe ima brojne sportske uspjehe o kojima se, na žalost, jako malo zna.


Program ovog izvrsno organiziranog “eventa” sastojao se od cjelodnevnih aktivnosti, natjecanja u vizualnim i audio doradama automobila te brojnih društvenih igara u kojima su, osim prijavljenih natjecatelja, sudjelovali i sami posjetitelji.