"Izgubljen u New Yorku"

Izrezali scenu Donalda Trumpa iz filma “Sam u kući”: Predsjednik odgovorio

P. N.

Reuters

Reuters

CBC objašnjava da je razlog rezanja scene - osiguravanje dovoljno vremena za reklameDonald Trump je odgovorio na rezanje scene iz nastavka filma “Sam u kući 2: Izgubljen u New Yorku”, prenosi LADBible. Scena je izrezana u verziji koja se emitirala u Kanadi na Božić. 


U ovom nastavku filma iz 1992. godine, Kevin (Macaulay Culkin) je (ponovno) odvojen od obitelji, ali ovoga puta u New Yorku. Trump se pojavljuje vrlo kratko u jednoj sceni smještenoj u hotelu. Kevin ulazi u hotel “Plaza” i nailazi na Trumpa (koji je u to vrijeme bio vlasnik hotela” i upita ga: “Oprostite, gdje je predvorje?” 


Trumpov lik odgovara: “Niz hodnik pa lijevo.”
Segment je izrezan od strane CBC-a, a mnogi su gledatelji krenuli nagađati kriju li se iza toga politički razlozi. CBC je od tada odluku obranio kao “čisto logističku”, tvrdeći da je scena izbrisana da bi stale reklame.


Glasnogovornik CBC-a za Comicbook.com je kazao: “Kao što je često slučaj s filmovima prilagođenim televiziji, ‘Sam u kući 2’ je izmijenjen da bi se reklamama dozvolio vremenski okvir unutar formata.” 


Američki je predsjednik o svemu odgovorio na svom Twitter profilu, “bocnuvši” pritom kanadskog premijera Justina Trudeau i njihovo neslaganje glede važnih političkih pitanja. “Mislim da su Justinu T ne sviđa što ga tjeram da plati NATO-u ili Trgovini”, napisao je u prvoj objavi.


Kasnije je objavio: “Film više nikada neće biti isti! (Samo se šalim).”


LADBible prenosi da je Trump vrlo ponosan na svoju ulogu u tom filmu jer je nedavno na video konferenciji pričao o svojoj ulozi. 


Kada su ga za Deadline pitali koji mu je najdraži božićni film, odgovorio je: “Pa, ja sam u ‘ Sam u kući 2’. Puno mi to ljudi spomene svake godine, posebno oko Božića. Kažu, a posebno mlađa djeca, kažu da su me vidjeli u filmu. Ne vide me na televiziji kao što me vide u filmu. Ali to je dobar film i ja sam bio mlađi, da kažem to blaže. I bila mi je čast”. 


Dodao je i da se film pokazao velikim hitom, jednim od najvećih božićnih hitova. “Tako da, čast je biti uključen u nešto takvo, uvijek voliš vidjeti uspjeh”, zaključuje.