Napad u Parizu

Francuska policija ubila muškarca koji je nožem usmrtio jednu osobu, dvije ozlijedio

Hina

Reuters

Reuters

Dvije ozlijeđene sobe prevezene su u najbližu bolnicu gdje im je ukazana pomoć te su ondje zadržane, rekla je novinarima Laure Beccuau, tužiteljica koja vodi slučajVILLEJUIF Francuska policija ubila je u petak blizu Pariza muškarca koji je u parku nožem izbo nekoliko osoba, pri čemu je jednu usmrtio, a dvije ozlijedio, izvijestio je ured državnog odvjetnika.


Napad se dogodio u pariškom predgrađu Villejuifu, smještenom oko 8 km južno od Pariza. Policija je opkolila predio oko parka.


Policija na mjestu napada u Parizu / Reuters


Policija na mjestu napada u Parizu / Reuters

Dvije ozlijeđene sobe prevezene su u najbližu bolnicu gdje im je ukazana pomoć te su ondje zadržane, rekla je novinarima Laure Beccuau, tužiteljica koja vodi slučaj.


Kazala je i da su saslušani svjedoci kako bi se utvrdilo što se točno dogodilo, no nije željela otkriti pojedinosti o napadaču.


Policija na mjestu napada u Parizu / Reuters


Policija na mjestu napada u Parizu / ReutersU posljednje četiri godine francusku prijestolnicu potreslo je nekoliko napada koji su rezultirali brojnim ljudskim žrtvama.


Najsmrtonosniji je izveden u studenom 2015. kada je u koordiniranim bombaškim napadima i pucnjavi islamskih ekstremista u Bataclanu i na nekoliko drugih pariških lokacija smrtno stradalo 130 osoba.


Napad u Parizu / Reuters


Napad u Parizu / Reuters