Ponosni sponzor

Konzum ponovno uz Kazalište Ulysses, sponzoriraju ih i treću godinu zaredom

Portal Novi list

Foto Konzum

Foto Konzum

Treću godinu zaredom Konzum sponzorira tu jedinstvenu kulturnu manifestaciju te svoje zaposlenike nagrađuje ulaznicama za predstaveMali i Veliki Brijun od 16. srpnja do 29. kolovoza ponovno postaju jedinstvena pozornica Kazališta Ulysses i njegove 21. sezone koju obilježava odličan program prepun velikih predstava, nesvakidašnjih projekata i atraktivnih koncerata.


Konzum je treću godinu zaredom sponzor Kazališta Ulysses, čime ponovno dokazuje kako su ulaganja u kulturne i društvene manifestacije i projekte neizostavan dio njegovih poslovnih aktivnosti kojima daje doprinos obogaćivanju kulturnog života Istre, ali i čitave Hrvatske te država u susjedstvu.


„Kazalište Ulysses dragocjen je kulturni događaj kojem se svakog ljeta iznova veselimo i koje nam iz godine u godinu donosi sjajan program prepun vrhunskih naslova te nastupa dramskih i glazbenih umjetnika kojima nijedan poklonik kulture ne može odoljeti.
Ponosni smo sponzor tako vrijedne manifestacije i drago nam je da na taj način sudjelujemo u promociji kulturnih sadržaja među gledateljima svih generacija“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.


U okviru sponzorstva Konzum će ove godine putem internih natječaja svojim zaposlenicima omogućiti besplatne ulaznice kako bi ih na taj način nagradio za svakodnevni rad i trud te im pružio nezaboravno iskustvo uživanja u vrhunskim predstavama u čarobnom ambijentu Brijuna.