Bitka za Pantovčak

ZAVRŠNA ANKETA Jedino sigurno je da ćemo u – drugi krug. Jeste li odlučili kome dajete glas u nedjelju?

Portal Novilist.hr

Foto arhiva NL / PIXSELL

Foto arhiva NL / PIXSELL

Prema sinoćnjem mjesečnom istraživanju HRejting agencije Promocija plus za HRT najviše bi u nedjelju trebala dobiti aktualna predsjednica - 28,3 posto. Odmah iza nje je Zoran Milanović s potporom od 26,6 posto, a slijedi Miroslav Škoro s 20,7 postoKolinda Grabar Kitarović ili neki od njenih deset izazivača? Oko 3,85 milijuna registriranih hrvatskih birača odluku o tome posve sigurno neće donijeti već ove nedjelje, nego ćemo na konačni ishod bitke o novom stanovniku Pantovčaka pričekati drugi krug i 5. siječnja.


No tko će se u njemu naći je potpuno neizvjesno i tri glavna kandidata, po svim recentnim anketama, gotovo da dijeli tek statistička pogreška. Prema sinoćnjem mjesečnom istraživanju HRejting agencije Promocija plus za HRT najviše bi u nedjelju trebala dobiti aktualna predsjednica – 28,3 posto. Odmah iza nje je Zoran Milanović s potporom od 26,6 posto, a slijedi Miroslav Škoro s 20,7 posto.


Hoće li na konačni ishod imalo utjecati jedino sučeljavanje koje su birači imali priliku gledati? Novi list je proveo veliku internetsku anketu s pitanjem tko je u debati ostavio najbolji dojam. Među gotovo 25 tisuća sudionika anketa, četvrtina je dala glas Kolidin Grabar Kitarović, 23 posto Zoranu Milanoviću, a na trećem je mjestu sa 16 posto glasova Dario Juričan.
Danas vas, neposredno prije početka izborne šutnje pitamo – kome ćete dati svoj glas u nedjelju?