Tihi Gaj

Vlasnik restorana poručio: “Strogo zabranjen ulaz pederima”. Sad tvrdi: “Krivo sam shvaćen”

Portal Novi list

Ilustracija / Foto Screenshot Facebook

Ilustracija / Foto Screenshot Facebook

Poruka je prilično jasna i nedvosmislena, ali vlasnik Tihog Gaja sad kaže da je "krivo protumačen"Vlasnik zagrebačkog restorana Tihi gaj na Facebooku je jučer objavio homofobnu poruku ustvrdivši kako je u prostore njegova objekta “strogo zabranjen ulaz pederima”.


Objava, koju je vlasnik Miroslav Radičević podijelio na više svojih profila, obrisana je s Facebooka nakon što je na nju upozorila stranica Seksizam naš svagdašnji, prenosi Telegram.


“Vlasnik restorana Tihi Gaj razbacuje se homofobijom na svim svojim profilima. Zna li da je diskriminacija zakonom zabranjena”, konstatirali su na stranici Seksizam naš svagdašnji.
Priložili su i screenshot homofobne poruke, koje više nema na profilima vlasnika.Index je uspio uhvatiti objavljenu homofobnu poruku prije nego što je izbrisana.


Navode kako je objava bila podijeljena na tri Facebook profila vlasnika restorana Radičevića te da su nedugo nakon što su ih primijetili svi uklonjeni.


Na jednom od vlasnikovih profila ubrzo je osvanula i neka vrste isprike.“Ispričavam se ako se netko našao uvrijeđen”, napisano je uz tvrdnju kako je “objava krivo protumačena”.


Ne treba posebno napomenuti kako je poruka “strogo zabranjujemo ulaz pederima” prilično jasna i nedvosmislena.