Twitter politika

Vili Beroš na društvenoj mreži: Hrvatska ima najveći dvotjedni pad novozaraženih u Europskoj uniji. Hvala svim građanima!

Hina

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Na Twitteru je podijelio i tablicu koja prikazuje kretanje broja novozaraženih koronavirusom u Europskoj uniji koja je objavljena u izvješću Sveučilišta Johns Hopkins.Ministar zdravstva Vili Beroš objavio je na Twitteru da Hrvatska ima najveći dvotjedni pad novozaraženih u Europskoj uniji i zahvalio građanima što poštuju epidemiološke mjere.


“Hvala svim građanima što poštuju epidemiološke mjere i pokazuju visoku razinu odgovornosti”, poručio je Beroš u objavi.


Na Twitteru je podijelio i tablicu koja prikazuje kretanje broja novozaraženih koronavirusom u Europskoj uniji koja je objavljena u izvješću Sveučilišta Johns Hopkins.Iz tablice je vidljivo da je Hrvatska na jučerašnji dan, 11. siječnja, bilježila najveći pad broja novozaraženih od 46,3 posto unazad dva tjedna u Europskoj uniji, a iza nje je Luksemburg s 44,8 posto.


Beroš je dodao da je osobna odgovornost danas konkretna solidarnost s unesrećenima u potresu te je građanima poručio da nastave biti najbolji u tome.