Dao mu podršku

Škoro posjetio mladića koji tvrdi da je brutalno pretučen zato jer je na zabavi naručio njegovu pjesmu

P. N.

Foto Facebook

Foto Facebook

Mladić je tamo bio na proslavi rođenja sina svojeg rođaka, a iz svega je izašao s teškim i kompliciranim višestrukim prijelomima lubanje i kosti lica, očne šupljine i nosne kostiMiroslav Škoro objavio je na svom Facebook profilu fotografije iz posjeta 28.godišnjem Vinkovčaninu Ivanu Andrijaniću, koji je u noći na nedjelju 21. studenog teško pretučen na proslavi u lokalnom lovačkom domu u Starim Jankovcima.


Mladić je tamo bio na proslavi rođenja sina svojeg rođaka, a iz svega je izašao s teškim i kompliciranim višestrukim prijelomima lubanje i kosti lica, očne šupljine i nosne kosti. Novinarima je rekao kako ga je pretukla skupina mladića iz Srijemskih Laza i to zato što je naručio – Škorinu pjesmu. Više o okolnostima pročitajte OVDJE.


“Večeras sam u vinkovačkom Novom Selu posjetio Ivana Andrijanića i njegovu obitelj. Izrazio sam im svoju potporu i duboko ljudsko suosjećanje zbog nemilog događaja od prije desetak dana. Naime, Ivan je na jednoj privatnoj zabavi htio naručiti pjesmu “Mata”, te je zbog toga gotovo do smrti pretučen.
U slobodnoj hrvatskoj državi, pretukla ga je skupina srpskih mladića iz Srijemskih Laza.


Žalosno je što je trebalo proći desetak dana dok se za ovaj zastrašujući čin nasilja nije čulo u hrvatskoj javnosti.


Sutra ću opširnije o svemu govoriti u Hrvatskom Saboru”, napisao je Škoro na svojem Facebooku.