Uznemirujuće

Vinkovčanin teško pretučen na zabavi, ima višestruke prijelome lubanje i lica: ‘Sve je počelo kad sam naručio Škoru…’

P. N.

Foto Vinkulja.hr

Foto Vinkulja.hr

Zbog teških ozljeda prevezen je u osječku bolnicu gdje je podvrgnut čak četirima operacijama glave. Pred njim je dugotrajan oporavakProslava rođenja djeteta u Starim Jankovcima nedaleko vinkovaca, upriličena u lokalnom lovačkom domu, pretvorila se u potpuni horor. Vinkovčanin Ivan Andrijanić (28) iz svega je izašao s teškim i kompliciranim višestrukim prijelomima lubanje i kosti lica, očne šupljine i nosne kosti.


“Na zabavi nas je bilo tridesetak. U društvu su se osim nas, Vinkovčana i Novoselaca, našli i dečki srpske nacionalnosti iz Srijemskih Laza, mjesta u kojem živi moj rođak koji je slavio rođenje djeteta. Oko dva iza ponoći društvo se polako razišlo, ostalo nas je desetak, većinom momci iz Srijemskih Laza. Puštali smo glazbu preko Youtubea, netko me upitao imam li kakvu glazbenu želju. Zaželio sam čuti neku Škorinu pjesmu”, priča Andrijanić za portal Vinkulja.hr.


Kaže da su umjesto naručene pjesme uslijedile – batine.


Foto Vinkulja.hr
“Upitali su me sarkastično hoću li možda da mi puste Thompsona, na što sam, osjećajući napetost, odgovorio kako nema potrebe, da možemo i dalje slušati cajke koje su tijekom večeri uglavnom bile na repertoaru. Pretpostavljam kako je to bio okidač za ono što se dogodilo kasnije, jer večer je prije toga bila potpuno pitoma. Naime, osjetio sam udarac u glavu, uspio sam vidjeti momka iz Srijemskih Laza koji me prvi udario. Ime mu neću spominjati, istraga je u toku, zna tko onaj tko treba znati. Pao sam na pod, uspio sam vidjeti još dvojicu koja su me udarali. Doslovno su mi skakali po glavi i tko zna kako bi sve završilo da me od sestrične suprug nije zaštitio svojim tijelom, pri čemu je i sam zadobio ozljede. Nakon što su me iscipelarili od sestrične suprug i ja pokušali smo izići iz tog objekta i u tom trenutku naišao je brat od rođaka koji je organizirao proslavu, stavio nas je u auto i odvezao u vinkovačku bolnicu”, dodaje Ivan Andrijanić.


Zbog teških ozljeda prevezen je u osječku bolnicu gdje je podvrgnut čak četirima operacijama glave. Pred njim je dugotrajan oporavak, a na institucijama posao na rasvjetljavanju ovog umalo tragičnog slučaja, piše Vinkulja.hr.