Prepucavanje

Škoro o Penavinom ulasku u Domovinski pokret: ‘Svatko tko je ostao s tom ekipom, isti je kao oni’

Hina

Davor Javorovic/PIXSELL

Davor Javorovic/PIXSELL

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, koji je postao član Domovinskog pokreta (DP), izjavio je u utorak da će se kandidirati za predsjednika te strankeBivši predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro je komentirajući ulazak Ivana Penave u Domovinski pokret poručio kako svatko tko je ostao s tom ekipom ili im se pridružuje i pristaje biti njihova marioneta, isti je kao i oni te s takvima ne želi imati posla.


Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, koji je postao član Domovinskog pokreta (DP), izjavio je u utorak da će se kandidirati za predsjednika te stranke te da će, bude li izabran, biti otvoren za suradnju sa svim političkim strankama osim sa Samostalnom demokratskom srpskom strankom (SDSS).


Škoro je napisao kako nakon svih laži, fotomontaža i mjenjanja brava koju je v.d.-ekipa upriličila nakon njegove ostavke, napadajući pri tom obitelj i njega, poručuje da svatko tko je ostao s tom ekipom ili im se pridružuje i pristaje biti njihova marioneta, isti je kao i oni.
“S takvima ne želim imati posla i dok su s njima, nemaju me pravo zvati prijateljem. Svoju budućnost graditi ću kao i do sad, kročeći putem na kojem nema ni jednog drugog interesa, osim interesa običnog čovjeka”, ističe Škoro uz ostalo na svom Facebooku.