LIJEČNIK odmah POČEO REANIMACIJU

Posljednja večera Milana Bandića: “Samo se srušio sa stolca, kao kad se nogometaši iznenada sruše nasred terena”

P. N.

Foto: Matija Habljak/Pixsell

Foto: Matija Habljak/Pixsell

S Bandićem je na večeri kod prijatelja na Vrhovcu bio doktor Gzim Redžepi koji je opisao posljednje trenutke zagrebačkog gradonačelnika. "Pozlilo mu je tijekom večere, samo se srušio sa stolca. Ja sam započeo reanimaciju. Hitna je došla jako brzo, bio je živ kad je došla", rekao je Redžepi.Milan Bandić preminuo je u noći sa subote na nedjelju od posljedica srčanog udara, a vijest o smrti zagrebačkog graonačelnika šokirala je Hrvatsku.


Iz Grada su priopćili kako je Bandić preminuo u noći sa subote na nedjelju od srčanog udara.


S Bandićem je na večeri kod prijatelja na Vrhovcu bio doktor Gzim Redžepi koji nam je opisao posljednje trenutke zagrebačkog gradonačelnika.
“Pozlilo mu je tijekom večere, samo se srušio sa stolca. Ja sam započeo reanimaciju. Hitna je došla jako brzo, bio je živ kad je došla.


Reanimacija je nastavljena u bolnici na Svetom Duhu, ali nažalost nisu ga uspjeli spasiti”, kazao je za DNEVNIK.hr doktor Gzim Redžepi, koji inače radi na pulmologiji na Jordanovcu.


Redžepi kaže kako je Bandić pretrpio masovni nasilni infarkt.


“Bilo je to kao kad se nogometaši iznenada sruše nasred terena”, rekao je Redžepi.


Inače, bliski suradnici Milana Bandića na čelu s Ivicom Lovrićem i Jelenom Pavičić Vukičević te Mirkom Jozić jutros su dogovarali detalje oproštaja.


HRT neslužbeno doznaje da će komemoracija Milanu Bandiću biti održana sutra, a sprovod u utorak.