Drugi krug izbora

Pojačava se stožer Kolinde Grabar Kitarović: Angažirali su Milijana Brkića. On će koordinirati sve

P. N.

snimio Davor Kovačević

snimio Davor Kovačević

Već iz opisa njegove dužnosti jasno je da u stožeru Kolinde Grabar Kitarović na Brkića računaju kao na jednog od glavnih ljudi, koji bi mogao donijeti prevagu.Stožer predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović dobio je danas novog člana – Milijana Brkića. HDZ-ov operativac u drugom dijelu kampanje bit će zadužen za koordinaciju na terenu Hrvatske, Bosne i Hercegovine te dijaspore.


Već iz opisa njegove dužnosti jasno je da u stožeru Kolinde Grabar Kitarović na Brkića računaju kao na jednog od glavnih ljudi, koji bi mogao donijeti prevagu.


Vijest o Brkićevom angažmanu iz stožera Kolinde Grabar Kitarović potvrdili su Jutarnjem listu, čiji novinari zaključuju da je riječ o svojevrsnoj rehabilitaciji istaknutog HDZ-ovca.
Podsjetimo, između Brkića i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića postojale su bitne razlike u mišljenju i pristupu politici, koje su im priječila dobru i plodnu suradnju.


Dobru i plodnu suradnju od Brkića sad očekuju u redovima predsjedničke kandidatkinje, odnosno još uvijek aktualne predsjednice Kolinde Grabar Kitarović.