Premijerov post na Twitteru

Plenković: Vodimo intenzivne razgovore sa saveznicima u EU i NATO-u o okolnostima pada letjelice

Hina

Reuters

Reuters

"Večeras brifing s članovima Vlade i čelnicima sigurnosno-obavještajnog sustava o padu vojne besposadne letjelice u Zagrebu, sigurnosti zračnog prostora i razini spremnosti svih službi. Detaljno istražujemo sve okolnosti. Vodimo intenzivne razgovore sa saveznicama u EU i NATO", stoji u objaviPremijer Andrej Plenković izvijestio je putem Twittera o večerašnjem brifingu s članovima Vlade i čelnicima sigurnosno-obavještajnog sustava poručivši kako se okolnosti pada besposadne letjelice istražuju te se vode intenzivni razgovori sa saveznicima u EU i NATO-u.


“Večeras brifing s članovima Vlade i čelnicima sigurnosno-obavještajnog sustava o padu vojne besposadne letjelice u Zagrebu, sigurnosti zračnog prostora i razini spremnosti svih službi. Detaljno istražujemo sve okolnosti. Vodimo intenzivne razgovore sa saveznicama u EU i NATO”, stoji u objavi nakon sastanka u petak navečer u Vladi.


Ranije večeras na twitteru Vlade je najavila i kako će sutra završiti očevid, te će moći dati i konkretnije informacije, uključujući rutu bespilotna letjelice koja je noćas ušla u hrvatski zračni prostor i pala u Zagrebu.
Inače, premijer Plenković i članovi Vlade sutra ujutro u 8 sati obići će mjesto pada letjelice.