Miroslav Škoro objavio detalje o svom zdravstvenom stanju: Pitali su – ‘Što će nam bolestan predsjednik?’

P. N.

snimio Darko Jelinek

snimio Darko Jelinek

Moji politički protivnici i njihovi medijski pokrovitelji, od objave moje kandidature, u javnost su puštali dezinformacije o mom zdravstvenom stanju koje su vodile ka samo jednom zaključku - što će nam bolestan predsjednik?Predsjednički kandidat Miroslav Škoro objavio je na svom Facebook profilu informacije o svome zdravstvenom stanju, odnosno o pretragama koje je napravio u KB Merkur, a čije će rezultate, najavio je, također prezentirati javnosti čim mu stignu rezultati tih pretraga. Ovako je na svom Facebook profilu napisao Miroslav Škoro:


“Dragi prijatelji, na današnji dan, prije točno godinu dana, bio sam podvrgnut vrlo ozbiljnom operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. Zahvaljujem i ovom prigodom svim hrvatskim liječnicima i medicinskom osoblju koje se brinulo o meni. Oni su nedovoljno plaćeni i država mora učiniti sve da ih zadržimo u Hrvatskoj.


Moji politički protivnici i njihovi medijski pokrovitelji, od objave moje kandidature, u javnost su puštali dezinformacije o mom zdravstvenom stanju koje su vodile ka samo jednom zaključku – što će nam bolestan predsjednik?
Ja sam odgovoran čovjek koji vodi računa o svom zdravlju i ovih sam dana obavio niz kontrolnih pregleda u KB “Merkur” u Zagrebu, te sada, iako to zakonski ne moram, objavljujem njihov rezultat. Na ovaj način objavit ću tijekom kampanje i svoju imovinsku karticu, iako ni to nemam obvezu učiniti. Nadam se da ce mi se neovisni mediji pridružiti u pozivu da isto dobijemo i od drugih predsjedničkih kandidata, a onda nek narod odluči.”