Nove izjave

Milanović i Grabar Kitarović se jutro poslije opet obratili biračima. Nismo baš čuli nešto posebno novo

Hina

Ilustracija arhiva NL

Ilustracija arhiva NL

»Smatram da sam zreo i spreman i u dobroj vjeri pripravan raditi ovaj posao, ali to je više od posla, to je način života. Nitko se u Hrvatskoj u kojoj ću ja biti predsjednik neće osjećati kao građanin ili građanka drugog reda. Nitko«, napisao je MilanovićKandidati koji su ušli u drugi krug predsjedničkih izbora obratili su se u ponedjeljak biračima na Facebooku: Zoran Milanović poručio je kako je spreman raditi posao predsjednika, dok je Kolinda Grabar-Kitarović rekla kako će konačni rezultat izbora biti pobjeda njenih glasača.


»Smatram da sam zreo i spreman i u dobroj vjeri pripravan raditi ovaj posao, ali to je više od posla, to je način života. Nitko se u Hrvatskoj u kojoj ću ja biti predsjednik neće osjećati kao građanin ili građanka drugog reda. Nitko«, napisao je Milanović na svojem Facebook profilu.


Milanović je u jučerašnjim predsjedničkim izborima bio relativni pobjednik s 29,55 posto glasova.
»Vi! Vi ste u najizazovnijim trenucima bili uz mene i zato će konačna pobjeda biti VAŠA POBJEDA. Bahatost, beznađe, zanemarivanje državnih i nacionalnih interesa smo pobijedili i ponovno ćemo.


Za vas, za Domovinu – U POBJEDU!«, napisala je Grabar-Kitarović obraćajući se svojim biračima na društvenim mrežama.


Grabar-Kitarović osvojila je 26,65 posto glasova, i zajedno s Milanovićem ulazi u drugi krug predsjedničkih izbora koji će se održati 5. siječnja.