Opijen predblagdanskim ozračjem

Labud prošetao Maksimirskom cestom i začudio pješake i vozače

Hina

Ilustracija / Foto Vedran SITNICA

Ilustracija / Foto Vedran SITNICA

!Pregledali su ga, a budući da nije bolestan ili ozlijeđen, odmah su ga pustili na Prvo maksimirsko jezero", kažu u SkloništuUz Maksimirsku cestu kod Dinamovog stadiona  u Zagrebu pješaci i vozači u petak navečer su uočili velikog labuda u šetnji, izvijestilo je u subotu gradsko Sklonište za nezbrinute životinje, čiji su djelatnici labuda uhvatili i pustili u obližnje jezero u Maksimirskom parku.


 


“Jučer navečer jedan je predivan labud izabrao neobično mjesto za šetnju. Svojom je pojavom pritom zbunio pješake i vozače na Maksimirskoj, pa su ga djelatnici policije i Zagrebačkih cesta prepratili do nogostupa. Nas su nazvali iz Centra 112 i zamolili da dođemo na lice mjesta”, rekli su u Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba.
Labud se u početku protivio ideji da ga se nekamo preseli.


“Na sreću, naši kolege iz terenske ekipe dobro znaju kako s kojom divljom životinjom, pa su i labuda, opijenog predblagdanskim ozračjem u Zagrebu, uspjeli uhvatiti. Pregledali su ga, a budući da nije bolestan ili ozlijeđen, odmah su ga pustili na Prvo maksimirsko jezero”, kažu u Skloništu.