"Stručni pogled"

Kent kaže da će pobijediti Češka, ali njegova supruga Kulička, inače Čehinja, tipuje na Modrića i društvo

Siniša Pavić

Foto: D. KOVAČEVIĆ

Foto: D. KOVAČEVIĆObitelj bjelorukih gibona predvođena glavom obitelji 24 godine starim Kentom i opet je prognozirala ishod današnje utakmice Hrvatske i Češke na EURO-u.


Loša je vijest da je Kent rukom posegnuo u kutiju s hranom na kojoj je češka zastava, dobra je vijest da su sve njegove žene pa čak i supruga mu Kulička (27), koja je rodom Čehinja, odabrale hranu iz kutije s hrvatskom zastavom.


Stoga se nazočnima u zagrebačkom zoološkom vrtu činilo opravdanim zaključiti kako će Hrvatska ovo utakmicu, Kentu usprkos, ipak dobiti.
Ili, kako reče direktor ZOO-a Damir Skok, valja nam se nadati da je Kent ostao dosljedan svojim ovogodišnjim prognozerskim promašajima.


Damir Skok / foto Davor Kovacevic


foto Davor Kovačević


foto Davor Kovačević


foto Davor Kovačević


Gibon, inače rodom Nizozemac, fulao je rezultat prve utakmice Hrvatske na ovom prvenstvu.


Osim Kuličke, reuzltat su prognozirale i Kentove kćerke, 6 godina stara Fiona i 3 godine stara Dora.


Reklo bi se da je Kent ovu igru mudro odigrao, pa je zbog mira u kući ili možda baš zato da pokaže kako mu je među tri žene odabrao samo svoju, valjda pogrešnu opciju.


Kent je inače na prvenstvu u Rusiji pogodio ishode svih utakmica vatrenih pa tako i one finalne.


Što ga je smelo ove godine, jel Covid, kriza srednjih godina ili ga nogomet više ne zanima, ostaje za vidjeti. A možda se i on, kao i naša reprezentacija, tek zagrijava.