Oproštaj

Kako se Kolinda oprostila od Pantovčaka: ‘Bila je emotivna, vidjelo se da joj nije lako’

Portal Novilist.hr

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

"Svako dobro, javi se", kazala je Grabar-Kitarović MilanovićuDosadašanja predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na današnjoj je inauguraciji Zorana Milanovića s novoizabranim predsjednikom razmijenila čestitarske poljupce, a Milanović joj je uručio i buket cvijeća. Jasno se dalo iščitati da je oproštaj doživjela prilično emotivno, rekla je za RTL komunikacijska stručnjakinja Ana Šimunović.


“Bila je emotivna, ali nekako je suzdržavala veliko ili ekpresivno izražavanje emocija što, recimo, u kampanji nije bio slučaj. Da je bila emotivna mogli smo vidjeti prilikom dolaska, zasigurno joj nisu bili laki trenuci”, pojasnila je Šimunović.


Za ovaj poseban dan Grabar-Kitarović željela je zablistati.
“Išli smo u akromatski niz i ja sam napravio devet skica i odabrana je u konačnici ova skica. Bilo je devet varijanti na temu i odabrana je ova bila.


Haljina je od viskoze i poliamida. Poliamid je ubačen zato da se ne gužva jer uvijek kad radim haljine za nekakve važne događaje, pogotovo kad se dolazi autom, važno je da osoba koja dolazi nije izgužvana”, rekao je dizajner modne kuće TRUE designed Dalibor Betti.Prva osoba kojoj je novoizabrani predsjednik Milanović prišao bila je upravo Kolinda Grabar-Kitarović.


“Rekla bih da je odnos sada već aktualnog predsjednika doživio jednu evoluciju. Sjećamo se kako je bilo na početku njihove suradnje. Zapravo bilo je odbijanje suradnje. Na simboličkoj razini od strane predsjednika i odbijanje rukovanja”, kazala je Šimunović.


Predsjednica na odlasku s pjesmom je dočekana i s pjesmom i cvijećem ispraćena.


“Svako dobro, javi se”, kazala je Grabar-Kitarović Milanoviću.