Bivši šef AK Siget

Javilo se još žena s mučnim pričama o Škari: ‘Pretvorio se u čudovište u roku od par minuta’

Portal Novilist.hr

Foto Facebook, Screenshot Provjereno Nova TV

Foto Facebook, Screenshot Provjereno Nova TV

Nije bila sama, ali nitko se nije usudio ništa reći. Ni ona, čak ni vlastitoj majci. Tek kada je vidjela da je uhićen, progovorila jeNakon prošlotjedne ispovijesti bivše tajnice Damira Škare, koji je danas podnio ostavku na mjesto predsjednika AK Siget, u emisiji Provjereno u javnosti se podigla neviđena prašina. Počelo je s hrabrom ženom koja je ispričala detalje koji su uzburkali javnost, a Provjereno sad donosi još dvije ispovijesti – bivše suradnice i majke čija je kći također imala slično iskustvo.


Jedna od sugovornica nije htjela pred kameru, ali je reporteru njezina majka opisala što joj se dogodilo na radnom mjestu usred bijela dana.


Maltretiranje na poslu


“Kaže: ‘Ja bih tebi lizao pi**u dok ne svr*** i ti bi u sekundi svr***a. Znaš ti, ja bih tebe je**o da ti 7 dana ne bi stajala na nogama, da ne bi mogla na noge stat'”, prepričava za Provjereno majka koja je htjela ostati anonimna.
Izgovorio je to, prepričava majka, mladoj djevojci prije nekih godinu dana, a tamo gdje je radila dolazio je redovito. U tom trenutku, kaže majka, nije bila sama, ali nitko se nije usudio ništa reći. Ni ona, čak ni vlastitoj majci. Tek kada je vidjela da je uhićen, progovorila je.


“Ona je o tome meni šutjela jer se boji. Bojala se onog trenutka kad je vidjela reakciju ostalih cura na samo njegovo prisustvo.


“Mama, ti ne bi mogla vjerovati da se čovjek može pretvoriti u čudovište u roku par minuta“, nastavlja prepričavati njezina majka.


Strah da se Škaru prijavi


Strah da Škaru prijavi policiji spriječio je i jednu njegovu bivšu suradnicu koja je ondje radila mjesec dana kao vanjska suradnica. Za Provjereno je prepričala kako je, nakon što nije platio račun za naručene usluge, zatražila od njega da plati.


“Rekao je da sam samohrana majka i da dobro boksa i da bih trebala malo paziti na svoju kćer. Nakon toga me bilo strah za mene i za kćer i odustala sam od bilo kakvih potraživanja“, prepričava anonimno bivša suradnica Damira Škare.


Dodaje kako nije pomišljala na zvanje policije jer je već ranije zaprijetio da ima jako puno veza.


Za Provjereno je prepričala kako joj je jednom prilikom bez uvijanja rekao kako bi trebala paziti što priča i s kim razgovara jer će ju uništiti ako ga u bilo kojoj prilici spomenu.


“Kad ti netko prijeti djetetom, osjetiš žalost jer si sam, a onda i bijes, ali strah je puno jači i ne poduzimaš apsolutno ništa“, dodaje.


Nastavak priče o Damiru Škari pogledajte u emisiji Provjereno večeras u 22:15 na Novoj TV.