Predsjednik Sabora

Jandroković: Fotografija s HDZ-ova skupa jedina poveznica sa Škugorom

Hina

Foto Patrik Macek/PIXSELL

Foto Patrik Macek/PIXSELL

Radi se o uobičajenoj praksi i takve fotografije nastaju s brojnim građanima i članovima stranke koji se žele fotografirati s predsjednikom Hrvatskoga sabora. I to je jedina poveznica koja postoji prema gospodinu Škugoru", navodi se u priopćenjuFotografija predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića i uhićenog direktora u Ini Damira Škugora nastala je u studenom 2017. na događaju u organizaciji maksimirskog HDZ-a na kojem se fotografirao s članstvom, što je uobičajena praksa i to je jedina poveznica prema Škugoru.


Poručeno je to u srijedu iz Ureda predsjednika Sabora nakon što se po društvenim mrežama proširila fotografija Jandrokovića i Škugora koju je na svom facebooku objavio Mostov Nikola Grmoja.


“Na taj događaj gospodin Jandroković pozvan je kao predsjednik Hrvatskoga sabora i tadašnji glavni tajnik HDZ-a. Tom prigodom fotografirao se s članicama i članovima Područnog odbora HDZ-a Maksimir. Radi se o uobičajenoj praksi i takve fotografije nastaju s brojnim građanima i članovima stranke koji se žele fotografirati s predsjednikom Hrvatskoga sabora. I to je jedina poveznica koja postoji prema gospodinu Škugoru”, navodi se u priopćenju.
Poručuju i kako, vezano za slučaj INA i preprodaju plina, predsjednik Hrvatskoga sabora daje punu potporu nadležnim državnim institucijama da utvrde što se točno događalo i tko su odgovorni pojedinci, bez obzira na njihovu stranačku pripadnost, te da ih sukladno zakonu sankcioniraju.